< Inapoi

Garanție

 

service-skoda-slide

Serviciul de mobilitate

Viata este mult mai frumoasa atunci când te simti in siguranta. Acest lucru este valabil si atunci când vorbim despre masini. Folosind serviciul de mobilitate va asigurati ca veti primi la timp ajutor calificat in caz de imobilizare tehica a masinii dumneavoastra in timpul calatoriei. Acest serviciu gratuit este valabil pentru toate autovehiculele noi, timp de 2 ani de la data livrarii, fiind condiftionat de efectuarea lucrarilor de service la un partener de service autorizat Skoda.

In cazul in care aveti nevoie de asistenta pe teritoriul Romaniei, apelati numarul de telefon:

021.405.54.52*

In afara Romaniei este valabil numarul de telefon: +4021.405.54.42*

*numere de telefon cu tarif normal.

Servicii in caz de imobilizare

1. Mobilitate

Serviciul de mobilitate este valabil in tarile din Uniunea Europeana si din Spatiul Economic European – inclusiv Elvetia.

2. Asistenta rutiera de urgenta

In caz de imobilizare va oferim asistenta cat mai repede posibil. Lucrarile de reparatie minore (de pana la 10 euro), realizate la fata locului pentru a va ajuta sa va continuati calatoria, sunt gratuite.

3. Serviciul de tractare

In cazul in care defectiunea nu poate fi remediata la fata locului, autovehiculul va fi tractat pana la cel mai apropiat service autorizat.

Servicii in cazul in care autovehiculul nu poate fi reparat in aceeasi zi

1. Autovehicul la schimb

Va este pus la dispozitie fara limita de kilometri un autovehicul la schimb (ce se inchiriaza), pe durata efectuarii lucrarilor de reparatie (maxim 3 zile calendaristice).

2. Cazare

Cazare la hotel de 3*** (fara mic dejun inclus) pentru sofer si pasageri, pe durata efectuarii lucrarilor de reparatie (maxim o noapte).

3. Continuarea calatoriei

Sunt suportate cheltuielile pentru continuarea calatoriei cu taxiul, autobuzul sau trenul, pana la scopul declarat al calatoriei (maxim 75 euro/persoana).

4. Probleme minore

Asistenta in cazul descarcarii bateriei, a pierderii de ulei sau de lichid de racire, alimentarea cu o canistra de combustibil in cazul unei pene de carburant, schimbarea unei roti avariate. Materialele sunt contra cost.

Excluderi de la serviciul de mobilitate:

< Inapoi