2005 – 2007.

2005 – Škoda Octavia Combi si Combi 4×4

O interpretare modernă a conceptului Combi este o combinaţie perfectă între confort, performanţă şi control excelente în toate condiţiile, pe şosea sau off-road.

2005 – Škoda Octavia RS

Škoda Octavia RS se remarca datorita laturii sale sportive – 200 CP si viteza maxima 240 km/h sunt doar cateva dintre caracteristicile tehnice ale celui mai rapid model de serie Škoda.

2006 – Škoda Roomster. A patra familie de modele

Škoda Roomster este a patra familie de modele, Škoda pasind astfel catre un nou segment de piata. Prin inovativul sistem de scaune individuale spate Varioflex, Škoda Roomster redefineste conceptul de spatiu. Designul se distinge prin compartimentarea habitaclului in doua segmente: „Driving Room” si „Living Room”.

2007 – Škoda Fabia. A doua generaţie.

Bestseller-ul Škoda paseste intr-o noua generatie. Presa si publicul remarca spatiul generos, designul modern si caracteristicile tehnice de care dispune noul model.

2007 – Gama offroad Scout.

Škoda Octavia Scout cu tractiune 4×4 si Škoda Roomster Scout se bucura de apreciere din partea publicului.

2007 – Škoda Praktik

O utilitară ce dispune de o capacitate de transport sporită şi confortul unui autoturism. Punctul forte îl constituie raportul preţ/calitate – o importanţă deosebită s-a acordat acestei caracteristici în cazul tuturor modelelor Škoda. Škoda Praktik, model ce a fost construit pe platforma Roomster, se încadrează perfect în tiparul Škoda.