< Inapoi

Valorile Škoda

6

 

Skoda este o marca de automobile cu o dezvoltare dinamica, care se prezinta pe piata europeana si mondiala prin automobilele sale sigure si confortabile, de cea mai inalta calitate si cu un excelent raport pret-performanta. Astfel, automobilele Skoda se exporta astazi in aproximativ 100 de tari, iar anual se produc in total peste 700.000 de autovehicule.

Prin cuprinderea in concernul VW in anul 1991 a avut loc un transfer de tehnologie (Know-How) concretizat prin investitii considerabile. Prin aceasta Skoda a putut sa obtina progrese tehnice hotaratoare si astazi leaga valorile traditionale si functionalitatea creativa cu un design de succes. Totodata se pune mare pret si pe independenta marcii.

Inalta competenta tehnica, munca de creatie si productia orientata spre cererile pietii, dar si o tehnologie de fabricatie matura se reflecta in calitatea excelenta a autoturismelor Skoda. Bazandu-ne pe acestea, Skoda incearca si pe mai departe sa-si indeplineasca obiectivele in mod creativ si sa ramana in avangarda, indeplinind in mod activ cele mai exigente dorinte ale clientilor. Deschiderea catre comunicare, seriozitatea si sinceritatea se afla in centrul activitatilor noastre in scopul satisfacerii permanente si fara cusur a clientilor nostri.