centru_daune_flyer

Daca ai fost implicat intr-un accident rutier nedorit, tot ce trebuie sa faci este sa ne suni si unul dintre consilierii nostrii. El te va sfatui si va fi langa tine pas cu pas in cadrul tuturor procedurilor care trebuiesc parcurse.

…astfel poti obtine informatii legate de constatari accidente auto, constatari amiabile, documente, cum se procedeaza in caz de accident si asistenta referitoare la asigurari -puncte de constatare, persoane de contact, mod de lucru.

Pentru a raspunde si mai bine solicitarilor clientilor nostrii si pentru micsorarea timpului de reparatie si de preluare a masinii, am incheiat contracte pentru reparatii CASCO si RCA cu cele mai importante societati de asigurare:

Societatile de asigurare joaca un rol foarte important in reparatia masinii Dvs.

Dorim sa va informam cu privire la cateva aspecte legate de efectuarea reparatilor in caz de accident, recomandari care au ca finalitate siguranta proprie si cea a bunurilor Dvs.

In caz de accident, va recomandam cu toata responsabilitatea ca reparatia masinii Dvs. sa o faceti la Valahia-Motors, reprezentanta autorizata Skoda.

Va reamintim ca singura persoana care decide unde se repara autovehiculul este proprietarul sau utilizatorul ei. Va informam asupra acestor aspectre intrucat exista societati de asigurare care recomanda efectuarea reparatiilor autovehiculului avariat in unitati service care nu sunt agreate de Producatorul Skoda Auto si de Registrul Auto Roman (RAR)

Societatile de asigurari nu pot impune atelierul service unde se face reparatia autovehiculului pe care il detineti, nici macar atunci cand reparatia trebuie facuta pe Polita RCA a celui care v-a avariat masina.

In cazul anumitor contracte de leasing, utilizatorul este obligat contractual si in acest sens primeste imputernicire pentru efectuarea reparatilor doar intr-un atelier service autorizat de catre firma producatoare Skoda.

Dorim prin acest demers sa fiti informat asupra drepturilor Dvs. de a va repara autoturismul intr-o reprezentanta, fapt ce va confera siguranta unei lucrari de calitate, efectuata de catre un personal calificat, in concordanta cu cerintele firmei producatoare si care va ofera posibilitatea pastrarii garantiei.

Pentru orice detalii legate de acest subiect, va stam la dispozitie non-stop prin:

E-mail la office@valahia-motors.ro

Sau puteti contacta unul dintre consilierii nostri: tel: 0725997177 / 0725997176 / tel. fix: 0248615602

Puteti obtine informatii legate de constatari accidente auto, constatari amiabile, documente, cum se procedeaza in caz de accident si asistenta referitoare la asigurari – puncte de constatare, persoane de contact, mod de lucru.